Hopelijk mooi weer vo de Pompiers...

Gepubliceerd op 12 juli 2022 om 09:26

T'is te hopen dat mooi weer is vo de pompiers....... Waarom????? Omdat het vo ons ton ook mooi weer is.

Het is een dwaas simpel kluchtje voor op café maar wel een die door mijn hoofd begint te spoken. In de vele toffe gesprekken die ik al had over RideforPapie kwam steevast de vraag: "En ga jet kunn?" Het antwoord was telkens hetzelfde: "Tuurlijk ik ben enkel bang van de wind en van de hitte".

De wind betekend voor een enkeling al snel een uur per dag langer in het zadel, op zich is dat geen onoverkomelijk probleem. 

Maar hoe wapen je zich tegen de hitte? Op 18 juni reed ik de Wevelgem Classic in een snikhete dag. De laatste kilometers fietste ik met het begin van een hitteslag......

Tijdens RideforPapie proberen we dit te voorkomen. Momenteel passen we in het roadboak extra stopplaatsen aan zodat er elke 25 kilometer frisse drank voorzien is.

Reactie plaatsen

Reacties

Marleen
2 jaar geleden

Voorzichtig zijn is een must met het hele warme weer dat ze voorspellen maar denk dat je een hele goeie soigneur bij hebt die er alles aan gaat doen omdat je gezond en flink gebruind aan de eindstreep toe komt 😊 🥰 veel succes Jo en Katrien ❤️

johan denys
2 jaar geleden

Voorzichtig zijn Jo, en heel veel drinken!! Let ook op met té koude dranken hé, daar kan je ook ziek van worden. In gedachten stuur ik een zeebriesje naar je, (in de rug uiteraard)

Annemie
2 jaar geleden

Jo , ik wens je het allerbeste met deze opdracht .
Je pa zal fier zijn .

Deblaere eddy
2 jaar geleden

Succes Jo, vergeet niet te drinken, maar dat kun je al he, haha, met jou inzet kom je er zeker
Grrjs